N-VA Schilde - 's-Gravenwezel maakt volledige lijst bekend

Op 16 mei 2018, over deze onderwerpen: Activiteiten en afdelingswerking, Verkiezingen 2018

Tijdens de open ledenvergadering van 14 mei 2018 keurden de N-VA-leden van Schilde – ’s-Gravenwezel de voorgestelde kandidatenlijst goed. Lijsttrekker Dirk Bauwens is tevreden met de ploeg waarmee de lokale N-VA in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt: “We zijn erin geslaagd om een zeer evenwichtige lijst neer te leggen met afwisseling tussen oude getrouwen en nieuwe gezichten, een gezonde mix tussen jong en oud en tussen beide deelgemeenten.”

Op de tweede plaats staat Vlaams parlementslid en schepen Kathleen Krekels. Afdelingsvoorzitter en fractieleider Hendrik Bellens staat op plaats drie. Schepen Peter Mendonck en provincieraadslid Pascale Gielen volgen hen op. OCMW-voorzitter Leen Scholiers zal de lijst duwen.

Van de huidige OCMW- en gemeenteraadsleden van N-VA komen ook Annemie Vergote, Stefan Van den Heuvel, Patrick Lievens, Frank Cools, Frederik Goemaere en Helga Suetens opnieuw op. Zij worden bijgestaan door enthousiaste nieuwe gezichten waaronder Micheline Duysens, bezieler van de Didioor-campagne die jongeren aanmoedigt bewust om te gaan met de gevaren van het uitgaansleven.

Tara Godts is de jongste op de lijst en zal op 14 oktober 2018 anderhalve maand de leeftijd van achttien hebben. Marita Shadick, met een serieuze staat van dienst in de vroegere Volksunie, situeert zich met haar 93 jaar aan de andere kant van de leeftijdspiramide.

 

Bron: Het Laatste Nieuws, woensdag 16 mei 2018, pagina 15. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is